dilluns, 13 de març del 2017

INFORME




A. DECIDIM EL TEMA 

Ara prendreu la decisió més important de tot aquest projecte. Triareu el tema sobre el que voleu infomar als àliens. Aquest serà el tema sobre el qual desenvolupareu diferents feines al llarg d'aquests dies. Avui fareu un informe, demà una obra plàstica i demà passat una filmació. Per tant l'heu de pensar bé i decidir-lo en equip.

1-REFLEXIONEM
És molt important que abans de comunicar-vos amb els vostres companys d’equip feu una petita reflexió personal.Per això el professorat repartirà un post-it a cada alumne i de manera individual cadascú de vosaltres fareu una proposta per escrit i en silenci del tema a treballar amb el seu equip.

Temporitzador (5 minuts)

 2-DEFENSEM LA NOSTRA PROPOSTA 
Cada membre de l'equip farà visible la seva proposta a la resta del grup i la defensarà sense diàleg. El més important és que tot l’equip escolti les diferents propostes en silenci, amb atenció i respecte.

Temporitzador(10 minuts)


 3 –DEBATEM LES DIFERENTS PROPOSTES DE L’EQUIP L'equip debat les diverses propostes. El debat és una part important de la presa de decisions. Ha de ser respectuós i amb un to de veu adequat. 

Temporitzador (10 minuts) 

4- VOTEM EL TEMA 
El professorat us repartirà post it de diferent color i cada membre de l'equip ha de votar una de les propostes dels seus companys (Està prohibit votar-se a un mateix). La decisió final sobre el tema ha de ser consensuada. És molt important que tots els membres de l’equip se sentin raonablement còmodes amb la decisió del grup. 

Temporitzador (10 minuts)