dimecres, 8 de març del 2017

OBRA ESCÈNICA


A. DECIDIM EL TEMA 


Avui haureu de decidir quin tipus de representació voleu dur a terme. Podeu triar entre fer una petita obra de teatre, canviar la lletra d'una cançó coneguda i interpretar-la, fer una conferència sobre un tema que us agradi, un recital poètic, o qualsevol altra cosa que us resulti atractiva. La tasca final consistirà en la filmació d'aquesta representació.

Full de  treball

1-DECIDIM LA PROPOSTA

Cada alumne pensarà una o dues propostes i les explicarà a la resta de companys. És important escoltar i valorar totes les idees que puguin sorgir.

Temporitzador (5 minuts)

Els professors us repartiran post it de diferents colors i cada membre de l'equip votarà una de les propostes dels seus companys (Està prohibit votar-se a un mateix). La decisió final sobre el tema ha de ser consensuada. És molt important que tots els membres de l’equip se sentin raonablement còmodes amb la decisió del grup.

Temporitzador (5 minuts)

ENS ORGANITZEM

1-BUSQUEM RECURSOS

Un cop consensuat el tipus de representació que heu triat, haureu de planificar els passos a seguir per dur-la a terme i buscar els recursos que necessitareu. Si, per exemple, us decidiu per fer una escena teatral, caldrà que dissenyeu un full de ruta per seguir un ordre (decidir els personatges, escriure el diàleg, buscar l'atrezzo , l'espai on la voldreu filmar, etc.). Si preferiu fer una cançó, haureu de consensuar quina i caldrà escriure una nova lletra, fer la coreografia, etc.

Temporitzador (5 minuts)

2-GESTIONEM EL TEMPS

L'equip ha d'elaborar una graella amb el repartiment de les feines a realitzar cada membre del grup, i les feines que són comunes. És important planificar el temps de què disposem i tothom ha de col·laborar.

Rebreu un full en el qual s'especifiquen algunes condicions que s'han de complir. L'heu de llegir posant molta atenció i comprovar que us ajusteu a les condicions que se us demanen.

Temporitzador (10 minuts)


Full de treball de gestió

Storyboard